Απών θα είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος από την αυριανή αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα (21:15).

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο εβδομάδες και θα χάσει τόσο την επιστροφή του στο ΣΕΦ απέναντι στην παλιά του ομάδα, όσο και το παιχνίδι με την Ντουμπάι BC που ακολουθεί στα Εμιράτα.

Ο Γκος, που είχε τραυματιστεί στο ματς με την Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική, έχει φέτος 11,5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 18:38 κατά μέσο όρο φέτος στην Ευρωλίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λάσο: «Με το φορτωμένο μας πρόγραμμα πιο πιθανό είναι να φτάσει πρώτη η Dubai BC στην Τουρκία παρά εμείς»!

«Δεν σκοπεύει να φύγει από τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Γκριγκόνις, παρά το ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague»

Δεν κάνει ντεμπούτο με Βιλερμπάν ο Μόρις

Μπαρτζώκας: «Καταρρεύσαμε ψυχολογικά σε μεγάλα σουτ της Βαλένθια - Ψάχνουμε τους λόγους για τα νεκρά διαστήματα»

Πετρίδης: «Να βάλει τους κανόνες του και να έχει την ίδια ένταση στην άμυνα ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR»

Ευρωλίγκα: Εύκολο έργο για τη Ρεάλ, ψάχνει αντίδραση στο Μιλάνο η Φενέρ

Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ: Κόντρα στην πρωτοπόρο και με φόρα από τη μεγάλη νίκη τους στην Πόλη οι «πράσινοι»

Πάρκερ: «Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, είτε θα παίξω στην Παρτίζαν, είτε αλλού»!

Σπανούλης: «Παίζουμε πολύ άσχημα, δεν είμαστε ομάδα playoffs αυτή τη στιγμή»

Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Ντε Κολό-Έσπασε το φράγμα των 5.000 πόντων