Η ενημέρωση της Ξάνθης

Την τελευταία της προπόνηση πραγματοποίησε η Xanthi FC ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής των Play Out. Η Ξανθιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την μικρής διάρκειας προετοιμασία της, με τον Ματίας Κάστρο να μην υπολογίζεται από τον Νίκο Καραγεωργίου, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Μετά το πέρας των ασκήσεων τακτικής και των τελειωμάτων φάσεων, το προπονητικό επιτελείο επέλεξε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή της για τον αγώνα της Τετάρτης (20:00) ενώ η τελική 20άδα θα γίνει γνωστή πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Διαιτητής θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (ΕΠΣ Άρτας) με α’ βοηθό τον Ηλία Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Πρέβεζας), β’ βοηθό τον Αθανάσιο Κολοσιώνη (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), 4ο διαιτητή τον Φώτη Φωτιάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), διαιτητή VAR τον Ευστάθιο Γκορτσίλα και διαιτητή AVAR τον Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

TAGS: Ξάνθη