Άτυχος στάθηκε ο Έργκους Κάτσε στο χθεσινό (23/9) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, καθώς στα τελευταία λεπτά τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική σε σημείο προηγούμενου τραυματισμού στον έσω σύνδεσμο. Ο Αλβανός μέσος ξεκίνησε σήμερα αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν Τζανδάρης και Αποστολάκης.

Η σημερινή (24/9) πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ προπόνηση. Στο πρώτο, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό έκαναν αποφόρτιση, ενώ στο δεύτερο οι υπόλοιποι, μαζί με όσους ήταν εκτός αποστολής, έπαιξαν σε έντονους ρυθμούς αγωνιστικά παιγνίδια.

Το Σάββατο (22/9), στον αγώνα της Κ19 ο Σέχου τραυματίστηκε στην αριστερή ιερολαγωνία και η μαγνητική που έκανε στο ΥΓΕΙΑ έδειξε αμβλύ τραύμα στην περιοχή με εκτεταμένο αιμάτωμα στους γλουτιαίους. Ξεκίνησε αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube