Έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Ζόραν Βούλιτς!

Ο τεχνικός του Απόλλωνα σμύρνης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον… τελικό με την Κέρκυρα τον Λινέλ Κιταμπάλα καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.

Ο Γάλλος επιθετικός είχε δοκιμαστεί στις προπονήσεις ακόμη και για το βασικό σχήμα αλλά την τελευταία στιγμή δεν συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς, όπως και ο Ανιέτε. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας Ελμπάζ, όπως και οι Βαφέας, Καλλέργης, Ταΐρης, Ζαρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Ντάσιος, Κούρος, Βαλλιάνος, Μπιτζιμίν, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Χουάρες, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μενδρινός, Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνης, Σιατραβάνης, Καστιγέχος.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα, ο Τσόβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ντάσιο, Κύργια (ή Μπιτζιμίν), Μπαρτολίνι και Κούρο να βρίσκονται στην τετράδα της άμυνας. Ο Παπάζογλου είναι ο μόνος σίγουρος στον άξονα, με έναν εκ των Χουάρες ή Κονέ δίπλα του και τον Μενδρινό να έχει ελεύθερο ρόλο.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή μόνος σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Καστιγέχος, με τους Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνης, Σιατραβάνη να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις. Οι δύο πρώτοι πάντως έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube