Στο… κενό έπεσε η έφεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την τιμωρία της έδρας με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι με τον Άρη στο κλειστό της Πυλαίας.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε το σχετικό αίτημα, κάτι που σημαίνει ότι ο «δικέφαλος» θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

«Απορρίφθηκε η έφεση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (16/2) θα γίνει οριστικά κεκλεισμένων θυρών» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!

Η επιστροφή Ομπράντοβιτς… άρεσε σε Μοντέρο και Βαλαντσιούνας

Το συγκινητικό βίντεο του Παναθηναϊκού με τις… προφητικές δηλώσεις Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς

Το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση του Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό

Ηγεμονικό το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Τριετές το συμβόλαιο Ομπράντοβιτς - «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι γεγονός: Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό - Η φωτογραφία με Γιαννακόπουλο

Πετρίδης: «Εν αναμονή της οριστικής κατάληξης και των... ανακοινώσεων για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.