Γίνεται ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο; Ίσως και να γίνεται, όταν το προστάζει η περίσταση!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το έγκυρο «Cope» στην Ισπανία, η Κυβέρνηση έχει ενημερώσει την La Liga πως τα παιχνίδια της μέχρι το τέλος του 2020, τουλάχιστον, θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο.

Πρόκειται για μέτρα ασφαλείας, καθώς στο γήπεδο οι άνθρωποι κάθονται ο ένας κολλητά με τον άλλον και δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, ενώ υπάρχουν συχνά-πυκνά επαφές των ανθρώπων και μπορούν να μεταδοθεί με μεγάλη ευκολία ο κορωνοϊός. Άλλωστε, το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Αταλάντα με την Βαλένθια που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην διασπορά του κορωνοϊού στην Λομβαρδία.

Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες αναμένεται να έχουν ακόμη μεγαλύτερες οικονομικές απώλειες, αφού για τους περισσότερους συλλόγους τα έσοδα από τα εισιτήρια είναι μεγάλα και χρήσιμα και πλέον καλούνται να βρουν νέους πόρους ή χορηγούς ώστε να προσπαθήσουν να τα καλύψουν ή ένα μέρος αυτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπερηχητική Βιγιαρεάλ τορπίλισε πέντε φορές την Ατλέτικο και κλείδωσε την 3η θέση!

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια επέστρεψε ξανά στη La Liga μετά από οκτώ χρόνια!

Χάμες Ροντρίγκες: «Έκλαιγα μόνος όταν έφυγα από τη Ρεάλ - Μου ράγισε η καρδιά»

Τρομερό σκηνικό: Οι παίκτες της Οσασούνα έγιναν ένα με τους οπαδούς της Χετάφε και πανηγύρισαν παρέα!

Ο Μουρίκι βγήκε 2ος σκόρερ στη La Liga με 23 γκολ, αλλά η ομάδα του υποβιβάστηκε!

Επίσημη η υποψηφιότητα του Ρικέλμε για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης

Νίκησε, αλλά υποβιβάστηκε η Μαγιόρκα - Αποχαιρέτησε τη La Liga η Τζιρόνα, στο Conference League η Χετάφε!

Μπαρτσελόνα: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Φλικ για Γκουαρντιόλα: «Δέκα χρόνια σε αυτό το επίπεδο; Δεν γίνεται»

La Liga-38η αγωνιστική: Φινάλε στη σεζόν με το ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων