Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία της Ξάνθης για την αυριανή αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εντός έδρας.

Μετά τις τελευταίες του οδηγίες στην τελευταία προπόνηση, ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή των ακριτών που δεν περιλαμβάνει τον τιμωρημένο Λισγάρα αλλά και τον Ντίρεσταμ, ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Η αποστολή της Ξάνθης απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Θυμιάνης, Κασάδο, Σόσα, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Τερκί, Ντε Λούκας, Μουλέν, Ντε Αμορίμ, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Μπαριέντος, Φοσέ και Κάστρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ειρωνική ανακοίνωση Βόλου για Γρηγορίου: «Τώρα καταλάβαμε γιατί ήταν τόσο καιρό άνεργος»

ΠΑΟΚ: «Το μήνυμα για τα 100 χρόνια μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο»!

Τσορμπατζόγλου: «Τι ισχύει με Ζίβκοβιτς, Κένι και Μεϊτέ για ΑΕΚ - Οι σκέψεις Λουτσέσκου για 11άδα»

Τσακίρης: «Τεράστιο το κίνητρο για την ΑΕΚ, να εκμεταλλευτεί τον ρυθμό που έχει - Το πιθανό πλάνο για την 11άδα»

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!

TAGS: Ξάνθη