Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Κυριακή χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για την 22η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Ο γκαρντ/φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», που την Παρασκευή κόντρα στη Γαλατάσαραϊ χρησιμοποιήθηκε για είκοσι λεπτά περίπου, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου και δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου την Κυριακή (19/03, 17:30), λόγω της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Πρόκειται για παιχνίδι που εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουν οι Πειραιώτες και δεν υπάρχει λόγο να ζοριστεί ο Λοτζέσκι, αφού ακολουθεί και… διαβολοβδομάδα στην Ευρωλίγκα με ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την Τετάρτη (22/03, 20:00) και με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ την Παρασκευή (24/03, 21:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν