Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στρέφουν από σήμερα στον Αστέρα Τρίπολης την προσοχή τους.

Όπως δήλωσε και ο Στάικος Βεργέτης, οι Αρκάδες θέλουν να είναι έτοιμοι για τη διαδικασία των πλέι οφ και να μπορέσουν να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Στη σημερινή προπόνηση οι «κυανοκίτρινοι» όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.

Από την πλευρά του, ο Μπαντιμπανγκά έκανε θεραπεία, ενώ ο Τορμένα και ο Τιέ Μπι προπονήθηκαν μόνοι τους. Εν τω μεταξύ, ο Αστέρας ενημέρωσε πως οι Λούι και Ρόλε θα απουσιάσουν από το παιχνίδι με τους «Φαίακες», καθώς συμπλήρωσαν κάρτες κόντρα στους Ακρίτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το συγκινητικό «αντίο» του Αντίνο στην πρώην ομάδα του: «Η Γοδόι με διαμόρφωσε ως αθλητή και ως άνθρωπο»

Σχεδόν έναν αιώνα πριν το τελευταίο 4-0 της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό

Γκατσίνοβιτς: «Βγάλαμε αντίδραση και πήραμε τον κόσμο μαζί μας - Χαρούμενοι για τον Γιόβιτς»

Γιόβιτς: «Δεν σκεφτήκαμε το πρόστιμο - Βγάλαμε αντίδραση και πήραμε τη νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μπενίτεθ: «Μας έκοψε τα πόδια το δεύτερο γκολ - Θα κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αντιδράσουμε»

Αθανασίου: «Κατέρρευσε μετά το 2-0 ο Παναθηναϊκός - Πολύ λάθος η επιλογή του Γέντβαϊ»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες είχαν θετική οργή να αποδείξουν ότι είναι ίδια ομάδα με εκείνη πριν τη διακοπή»

One… Jovic Show στην OPAP Arena: Τα highlights από την τεσσάρα της ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ οι παίκτες του Παναθηναϊκού