Χωρίς τον Μάριο Μάντζουκιτς είναι υποχρεωμένος να κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Τότεναμ (7/3, 21:45) ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Κροάτης επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στον αριστερό αστράγαλο και αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στο Λονδίνο.

Αντίθετα κανονικά στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού τέθηκαν οι Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Ματία Ντε Σίλιο, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν πλήρως από τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή της Γιούβε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out το «Καραϊσκάκης» για τη μάχη με τη Λεβερκούζεν

Live Streaming η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το μεγάλο ματς με τη Λεβερκούζεν

Μεντιλίμπαρ: Επιβεβαίωσε τη διαθεσιμότητα του Πιρόλα - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στην ενδεκάδα

Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψε η ένταση με ΠΑΟΚ - Αύριο πρέπει να αλλάξουμε εικόνα, να νιώσει ο αντίπαλος ότι θα δυσκολευτεί»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν θα παίξει βασικός ο Ελ Κααμπί - Φανταζόμαστε ότι θα φτάσει εγκαίρως για να είναι στον πάγκο»!

Ζέλσον: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League, είναι τελικός το ματς με την Μπάγερ»

Live Streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ ενόψει Λεβερκούζεν

Ρόλφες: «Έντονη ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού ο Ολυμπιακός»

Ρέτσος: «Η Λεβερκούζεν θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα θορυβώδες γήπεδο»

Δεν θέλει να ακούει για μεταγραφικά ο Μεντιλίμπαρ, το μυαλό όλων στη Λεβερκούζεν