Μόνο τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ θα στερηθεί ο Μιχάλης Γρηγορίου στο εντός έδρας ματς της Κέρκυρας κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ συμπλήρωσε και κάρτες στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να εκτίσει στην εμβόλιμη 15η αγωνιστική προκειμένου να επανέλθει πλήρως.

Αντιθέτως, ο Ανδρεόπουλος -που έχει συμπληρώσεις επίσης τέσσερις κίτρινες κάρτες στην Τούμπα- συμμετέχει κανονικά στην αποστολή και θα εκτίσει την ποινή του στην 16η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας, αποτελείται από τους: Σέτκους, Κουτζαβασίλη, Βενέτη, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόζο, Ζορμπά, Κόντο, Καϊκούτ, Χαβίτο, Μαρκόφσκι, Παρασκευαϊδη Κρητικό, Ανδρεόπουλο, Γεωργακόπουλο, Ρόχας και Μαραγκό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι, με φόρα από το Αγρίνιο οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ήδη το ρεκόρ ασίστ του ο Ρότα-Επίδοση… Πόνσε ο Γιόβιτς

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»