Στην τελική ευθεία μπήκε σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κρίσιμη αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Χίμκι την προσεχή Τρίτη (29/12) στην Ρωσία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προπόνησε τους παίκτες του για προτελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους πριν το παιχνίδι, έχοντας και πάλι μοναδικό απόντα τον τραυματία Κώστα Παπανικολάου. Το ευχάριστο είναι πως Γιώργος Πρίντεζης και Οκτάβιους Έλις γυμνάστηκαν για τρίτη μέρα χωρίς την παραμικρή ενόχληση και έτσι θα αγωνιστούν στην Ρωσία.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα προπονηθούν και αύριο το πρωί στο ΣΕΦ και στην συνέχεια στις 15:30 το μεσημέρι θα πετάξουν με πτήση τσάρτερ που ναύλωσαν για μία ακόμα φορά φέτος οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος για την Μόσχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!