Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να προβάρει ο Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να μετακομίσει στην Αγγλία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες το «Sky Sports» οι δύο σύλλογοι αναμένεται να συμφωνήσουν στα 60 με 70 εκατ. ευρώ, τα οποία θα καρπωθούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης για έναν παίκτη που δεν ήταν στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι από την αρχή της σεζόν.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του διεθνούς άσου, Ζόρζε Μέντες, επρόκειτο να ταξιδέψει άμεσα απ’ τη Σιγκαπούρη, όπου βρίσκεται, για το Λονδίνο ούτως ώστε να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, ο ισπανικός σύλλογος φέρεται να έχει αυξήσει τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του Ντι Μαρία, αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα κλείσει το «deal».

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Γουίλσον έκανε σόου και η Φούλαμ πήρε τη νίκη προτού τα… κάνει μαντάρα

Ο βουρκωμένος Σαλάχ μπροστά στις εξέδρες του «Άνφιλντ» και οι θεωρίες για το μέλλον του

Γύρισε, έπαιξε και κατέρριψε ρεκόρ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ - Χαμογέλασε με Πάλμερ η Τσέλσι

Νοσηλεύτηκε στην εντατική με πρόβλημα στο αναπνευστικό ο Ίαν Ρας!

Λίβερπουλ: Ξανά εκτός ενδεκάδας του Σλοτ ο Σαλάχ για το ματς με την Μπράιτον - Στον πάγκο και ο Κωστούλας

Ανησυχεί ο Μαρέσκα: «Ο Πάλμερ δεν μπορεί να ξεκινά βασικός συνέχεια, πονάει, ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα!»

Premier League - 16η αγωνιστική: Επικίνδυνο παιχνίδι για τη Λίβερπουλ απέναντι στους «γλάρους»

Προπονητής του μήνα στην Premier League ο Μαρέσκα

Έθαψαν το... τσεκούρι του πολέμου: Ο Σλοτ επανέφερε στην αποστολή της Λίβερπουλ τον Μο Σαλάχ!

Χίρτσελερ για Κωστούλα: «Κάνει αισθητή την παρουσία του, είμαστε ικανοποιημένοι με την πρόοδό του»