Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, ενόψει του ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει στη διάθεσή του μόλις δύο γκαρντ, καθώς ούτε ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, λόγω μυϊκού τραυματισμού. Έτσι, όλο το… βάρος στην περιφέρεια θα πέσει στον Κόρι Χίγκινς στον 19χρονο Λεάντρο Μπολμάρο, αφού εκτός παραμένουν ακόμη οι Κέβιν Πάνγκος, Πάου Ρίμπας και Τομά Ερτέλ.

Στο μεταξύ, μία σημαντική απουσία θα έχουν οι «μπλαουγκράνα» και στη φροντ λάιν, καθώς στο Βελιγράδι δεν ταξίδεψε ούτε ο Βίκτορ Κλαβέρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»