Εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη, θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξη που έδινε στη Nova, o τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο επιθετικός του «δικεφάλου» δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς στην Ξάνθη και σίγουρα αυτό αποτελεί πλήγμα.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς, η ενημέρωση είναι ότι γύρισε το πόδι του σε μια διεκδίκηση της μπάλας, όπου η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα. Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» θα κάνει μαγνητική ώστε να ξεκαθαρίσει το πόσο θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

«Ο Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε δυστυχώς σήμερα στην προπόνηση και είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται μαζί μας αύριο στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Θα είναι εκτός. Μιλήσαμε πριν από λίγο, θα κάνει μαγνητική, υπάρχει οξύς πόνος αυτή τη στιγμή κι ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κάτι που θα τον κρατήσει για πολύ εκτός ομάδας» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκονζάλες: «Δεν με νοιάζει τι λένε για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό» - Το αίτημά του για το όνομα στη φανέλα

Ολυμπιακός: Τα βρήκε με Μέλε και Άλβαρες, παλεύει για Βάργκας

Πατέρας Γκονσάλες: «Θα μπορούσε να είχε πάει στη Μίλαν - Όλα έγιναν γρήγορα με τον Ολυμπιακό»

Παρελθόν από τον Asteras AKTOR ο Ιβάνοφ

Γκαγκάτσης: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος στις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ»

RTI Esporte: «Η Φόρεστ θέλει να πάρει τον Τζόναθαν Ζέσους και να τον δώσει δανεικό στον Ολυμπιακό»!

Γκαγκάτσης: «Μόνο με ομοφωνία του Big 4 η επιστροφή Ελλήνων διαιτητών - Αν υπάρξει καχυποψία, θα το καθυστερήσουμε»

Τσανάκας: «Πιέζει για Βάργκας, Μέλε ο Ολυμπιακός»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λίσι κέρδισε τα αποδυτήρια - Πολύ σημαντικός ο Σορετίρε»

Σουργιάς: «Το σημαντικότερο είναι ότι ο ΟΦΗ κρατάει τον κόσμο του ζεστό ενόψει συνέχειας»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.