Χωρίς… παρατράγουδα αφίχθη στο ΟΑΚΑ η αποστολή του Ολυμπιακού, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με απόλυτη ασφάλεια και συνοδευόμενοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για το ντέρμπι των «αιωνίων» στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Πρώτος κατέβηκε από το πούλμαν ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης. Της αποστολής ηγούνται ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας και ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Τζαμάριο Μουν, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο. Μαζί με την ομάδα ήρθε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, που όμως δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί. Εκτός είναι σίγουρα ο τραυματίας Έισο Λο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Έχουν γίνει άλματα στο μπάσκετ γυναικών - Η FIBA υμνεί τις ομάδες μας στην Ευρώπη»

Σήκωσε στον ουρανό το Κύπελλο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Αθηναϊκός

Καλτσίδου: «Συγχαρητήρια για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, είμαστε ακόμα πολύ πεινασμένοι»

Πανέμορφη στιγμή: Η Καλτσίδου έδωσε εντολή να γίνει φάουλ στην 17χρονη Αράπογλου - Χειροκρότησε όλο το γήπεδο!

Η χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Γυναικών: Έφτασε τις 4 κούπες ο Αθηναϊκός

Παράσταση για έναν ρόλο από τον Αθηναϊκό, σάρωσε τον Πρωτέα και σήκωσε για 4η φορά το Κύπελλο!

Γουόκερ: «Ο Παπαθεοδώρου είναι ο καλύτερος κόουτς στην Ευρώπη!»

Παπαθεοδώρου: «Βιώνουμε καταστάσεις που δεν έχει ξανασυναντήσει το ελληνικό μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα»

Λούκιτς: «Ξεκάθαρα το χειρότερό μας παιχνίδι - Οι οπαδοί πρέπει να είναι σκληροί μαζί μας, δεν άξιζαν τέτοια εμφάνιση»

Χαμός για την παραμονή στη Stoiximan GBL: Τα δεδομένα και το πρόγραμμα για Μαρούσι, Πανιώνιο, Καρδίτσα μέχρι το φινάλε