Ακέφαλος θα μείνει όπως φαίνεται και ο Ερασιτέχνης Άρης -μετά την ΠΑΕ-, καθώς ο Θωμάς Γιώτας με έγγραφο που έστειλε στο διοικητικό συμβούλιο, έκανε πράξη τη σκέψη που είχε από χθες να παραιτηθεί από την προεδρία του.

Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, αλλά η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι είναι η έντονη κριτική που του έγινε λόγω της απουσίας του από τη Γενική Συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Η Λέσχη συνεδρίασε την Τετάρτη (26/2) ώστε να δρομολογηθούν εξελίξεις στην ΠΑΕ και αποφασίστηκε η παύσης της νυν διοίκησης στην οποία επικεφαλής είναι ο Λάμπρος Σκόρδας, αλλά ο Θωμάς Γιώτας δεν εμφανίστηκε στη ΓΣ και αυτό δεν άρεσε στην ΚΜΑ.

Επιστολή παραίτησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Ο υπογεγραμμένος Θωμάς Γιώτας υποβάλλω την παραίτησή μου από την προεδρία της Διοίκησης Ειρηνοδικείου του Α.Σ. ΑΡΗ καθ’ ότι δεν έχει νόημα η παρουσία μου ως πρόεδρος όταν αποφάσεις του Δ.Σ. και μάλιστα ομόφωνες μου στερείται το δικαίωμα να τις υλοποιήσω.

Θεσ/νίκη 27/2/2014.

Με τιμή Θωμάς Γιώτας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισαν φιλικό Άρης, Νάπολι

«Πρώτη» με ενθουσιασμό κι απουσίες για Άρη

Καρβουνιάρης: «Πολλά τα “μπράβο” του κόουτς στις προπονήσεις – Ο Κάιρινεν είναι λες και παίζει εδώ και καιρό»!

Κάιρινεν: «Πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Να συμβάλω για να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτοί οι δύο είναι οι πιο πιθανοί να κλείσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ - Εξαιρετική η παρουσία του Χατσίδη»

Τσακίρης: «Επινοούν πράγματα για Πινέδα οι Μεξικανοί – Έχει ήδη… φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξίου»

Αντύπας: «Σε καλή κατάσταση ο Σμαΐλοβιτς - Πότε πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό Ζότα Σίλβα»

Λίσι: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα - Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Πρώτη» με τα νέα αποκτήματα για τον Βόλο

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ρόστερ με ενδεκάδατους, πάει για οριστικό deal με Ρόκα»

TAGS: Άρης