Χωρίς τον Κέι Σι Ρίβερς θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στο αυριανό (5/4, 21:45) παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον ώμο και ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή των «πράσινων», προκειμένου να προφυλαχθεί, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τις αναμετρήσεις των play-offs, όπου θα κριθεί η πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης στο Βελιγράδι.

Οι «πράσινοι» αναζητούν την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη τους και πέμπτη σερί συνολικά, προκειμένου να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα έδρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σορτς: «Δύσκολα τα παιχνίδια στην Ισπανία, αλλά εστιάζουμε στο πώς θα πάρουμε τη νίκη»

Αταμάν: «Τα ματς στην Ισπανία είναι ένα πρόωρο Final-4 για εμάς»

Χωρίς Ρογκαβόπουλο και Τολιόπουλο στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός-Μέσα ο Γκραντ

Άνοιγμα EuroLeague στο ΝΒΑ: «Πρέπει να είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μαζί»

Πρόβλημα με Ντε Λαρέα στη Βαλένθια, χάνει Παναθηναϊκό

Ιστορικό milestone για Μπαρτζώκα: Έφτασε τα 300 ματς Ευρωλίγκας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο!

Χολ: «Ξέρω την κατάρα της πρώτης θέσης και δεν με φοβίζει - Με μπάσκετ Ολυμπιακού και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Λιόν

«Δεν κρατάει πολλά ο Ολυμπιακός, είχε την ποιότητα να ανταπεξέλθει - Κλειδί ο Χολ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα

Βεζένκοφ: «Θέλουμε να έχουμε στο τέλος το πλεονέκτημα έδρας»