Χωρίς τον κεντρικό του αμυντικό, Σπύρο Ρισβάνη, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η αποστολή

Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Κ. Βλάχος, Ποζατζίδης.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Πανιώνιος έβγαλε ενημέρωση για τα εισιτήρια με τον «δικέφαλο» του βορρά.

«Στο μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα δώσει βροντερό παρόν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Για το σκοπό αυτό, το Σάββατο είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Την Κυριακή θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube