Επιστροφή στα... βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, oι οποίοι μετά το χθεσινό τους ρεπό γύρισαν σήμερα σε… κανονικούς ρυθμούς.
Η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Ούγκο Σόουζα, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης και Λούκα Μιλούνοβιτς,ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Παράλληλα, ο Γιώργος Δεληζήσης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, με εκ νέου πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

TAGS: Άρης