Τον… δρόμο για την Αθήνα πήρε ο Ερυθρός Αστέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου αναμένονται τη Δευτέρα (16/9) στην Αθήνα, για τα προγραμματισμένα φιλικά με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Ωστόσο, ο Μίλαν Τόμιτς δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς θα απουσιάζουν οι Μπράνκο Λάζιτς, Μουχαμάντ Φαγέ και Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο αρχηγός είναι τραυματίας, με τον Σενεγαλέζο φόργουορντ να έχει έξτρα ημέρες άδειας, λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο έμπειρος σέντερ δεν είναι ακόμη σε θέση να πάρει μέρος σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, εξαιτίας του σοβαρού τροχαίου που είχε πριν από μερικές εβδομάδες.

Το πρώτο φιλικό του Ερυθρού Αστέρα είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (17/9) κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, ενώ την Πέμπτη (19/9) θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι και την επόμενη ημέρα ξανά με τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά.

«Πηγαίνουμε στην Αθήνα, όπου στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα. Στην τελευταία φάση της προετοιμασίας μας περιμένουν δυνατά τεστ, για να δούμε που βρισκόμαστε και τι χρειάζεται να αλλάξουμε. Πηγαίνουμε χωρίς τον Μπράνκο Λάζιτς, ο οποίος έχει έναν μικροτραυματισμό και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε, καθώς επίσης και χωρίς τους Φαγέ και Κούζμιτς. Θα δώσουμε καλά και δυνατά παιχνίδια, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, η οποία ξεκίνησε στις 19 Αυγούστου. Θα δώσουμε τρία ματς σε τέσσερις ημέρες, με αυτό να είναι ένα δείγμα του ρυθμού που θα έχουμε στη σεζόν», δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς στην ιστοσελίδα του Ερυθρού Αστέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube