Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρία σημαντικά «εργαλεία» του για το εκτός έδρας ματς (9/11, 19:30) του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό. Ο 56χρονος τεχνικός περίμενε έως την τελευταία στιγμή τον Θοδωρή Μπέριο, αλλά δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό και έμεινε εκτός αποστολής. Όπως και οι Τζημόπουλος, Στρούνα που αναχωρούν σήμερα έτσι ώστε να ενσωματωθούν στην εθνική της Νέας Ζηλανδίας και της Σλοβενίας αντίστοιχα.

Οι Ηπειρώτες ζήτησαν να έχουν στη διάθεση τους, τους δύο παίκτες στο αυριανό ματς, αλλά οι Ομοσπονδίες των δύο χωρών απάντησαν αρνητικά στο συγκεκριμένο αίτημα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Βελλίδη, Σκόνδρα, Λίλα, Κοζορώνη, Τσουκαλά, Ίλιτς, Τσάβες, Ακόστα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Μανιά, Ιωάννου, Περιστερίδη, Καρανίκα, Φονσι, Μιχαήλ, Σαπαλίδη, Φερφελή, Ηλιάδη.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!

TAGS: ΠΑΣ