Δίχως τον Λάνγκστον Χολ θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (20:00).

Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρασε από Κολοσσό και Προμηθέα, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Δεδομένου ότι αποχώρησε από την ομάδα και ο Τέιλορ Ρότσεστι, καθώς έληξε και δεν ανανεώθηκε το δίμηνης διάρκειας συμβόλαιό του, η ομάδα του Βελιγραδίου θα έχει μείον δύο γκαρντ στη σύνθεσή της.

Ο Χολ κάνει καλή σεζόν στην παρθενική του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα έχοντας 6,7 πόντους, 3,7 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 2,3 λάθη σε περίπου 22 λεπτά κατά μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός