Δίχως τον Λάνγκστον Χολ θα παραταχθεί ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (20:00).

Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρασε από Κολοσσό και Προμηθέα, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Δεδομένου ότι αποχώρησε από την ομάδα και ο Τέιλορ Ρότσεστι, καθώς έληξε και δεν ανανεώθηκε το δίμηνης διάρκειας συμβόλαιό του, η ομάδα του Βελιγραδίου θα έχει μείον δύο γκαρντ στη σύνθεσή της.

Ο Χολ κάνει καλή σεζόν στην παρθενική του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα έχοντας 6,7 πόντους, 3,7 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 2,3 λάθη σε περίπου 22 λεπτά κατά μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»

Μπατίστ: «Έπρεπε να δουλέψουμε ο ένας για τον άλλον σαν ομάδα, αλλά δεν το κάναμε»

Πέιν: «Χρωστούσαμε στους φιλάθλους μας μια τέτοια εμφάνιση»