Έναν περίπου χρόνο μετά τον ερχομό της κορούλας τους, η  Gigi Hadid και Zayn Malik φαίνεται να ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους και η αιτία του χωρισμού τους φέρεται να είναι αρκετά σοβαρή.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο ο τραγουδιστής κτύπησε την μητέρα του μοντέλου και πριν από ένα μήνα η Gigi εγκατέλειψε το σπίτι όπου έμεναν μαζί με την 13 μηνών κόρη του Khai.

Σύμφωνα με το People αρκετές πηγές από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού έχουν επιβεβαιώσει ήδη τον χωρισμό τους και βάση αυτών το μοντέλο και η μητέρα της,  Yolanda Hadid, θα μεγαλώσουν μαζί την μικρή. Η γιαγιά μάλιστα μετά τα όσα έγιναν έχει αναλάβει τον ρόλο του προστάτη τόσο για την κόρη της όσο για την εγγονή της.

Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον της. «Δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, είναι και οι δύο καλοί γονείς», είπε επίσης ένας οικογενειακός φίλος.

Να σημειώσουμε πως ο τραγουδιστής διαψεύδει τις φήμες περί ξυλοδαρμού. «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι έχω χτυπήσει τη Yolanda Hadid Για χάρη της κόρης μου αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες», ανέφερε.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για να εντοπιστούν οι δράστες - Τι γνωρίζει η αντιτρομοκρατική

Τραγωδία στη Μεσσηνία: 6χρονος πνίγηκε σε πισίνα στη Γιάλοβα

Ένοχος και στο Εφετείο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο προσφυγόπουλου από πτώση πόρτας

Δίκη Λυγγερίδη: «Δεν ήμουν αρμόδιος να κινητοποιήσω τη διμοιρία» κατέθεσε ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά

Ο βαρύς απολογισμός του πολέμου στην Ουκρανία: Περισσότερα από 2 εκατομμύρια τα θύματα

Συνελήφθη 59χρονος για παράνομη απόρριψη μπαζών στη Χαλκιδική - Δημιούργησε δύο άτυπες χωματερές

Ηράκλειο: Σύλληψη 58χρονου - Πήγε να πνίξει με μαξιλάρι 8χρονο επειδή τον ενόχλησαν οι φωνές του

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 30χρονο στη Ρόδο

Στην Αθήνα 6χρονος που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο - Μάχη για να σωθεί το πόδι του

Φωτιά σε διαμέρισμα μετά από έκρηξη κλιματιστικού στον Πύργο – Στο νοσοκομείο μητέρα και παιδί