Τον χωρισμό του από την Άντρεα Σλάγκερ ανακοίνωσε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός πιλότος της Aston Martin και η Αυστριακή ρεπόρτερ και παρουσιάστρια ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια.

«Θα θέλαμε να σας πούμε πως η σχέση μας τελείωσε. Ήμασταν τυχεροί που μοιραστήκαμε μια φανταστική περίοδο ως ζευγάρι και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Η συνεργασία μας σε διάφορα πρότζεκτ εντός και εκτός πίστας θα συνεχιστεί, με αμοιβαία αγάπη και σεβασμό», αναφέρουν σε κοινό τους μήνυμα στα social media.

Ο 41χρονος Αλόνσο, πρωταθλητής το 2005 και το 2006, έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν με την Aston Martin έχοντας τρεις τρίτες θέσεις στα ισάριθμα Grand Prix που έχουν γίνει. Με 45 βαθμούς υπολείπεται μόνο των δύο Red Bull, του Μαξ Φερστάπεν με 69 και του Σέρχιο Πέρες με 54.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Victoria’s Secret την υποδέχτηκε στο LA σαν πραγματικό Angel

Φελίσια Τσαλαπάτη: Μαθήματα ζεϊμπέκικου με τη μητέρα και τον γιο της

Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλο ένα επικό -αλλά τρυφερό- τρολάρισμα για το ύψος της κολλητής της, Μαρίας Μπεκατώρου

Αγγελική Ηλιάδη: Ξημερώματα στο νοσοκομείο μετά από 6 μέρες πυρετό

Χάρι και Μέγκαν: Η σημειολογία πίσω από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη Βρετανία. Γιατί στο Νότιγχαμ;

Μαριάντα Πιερίδη: Η σπαρταριστή αντίδρασή της στην ευχή για έναν ακόμα γάμο

Γιάννης Μπέζος: Η ατάκα για τους συναδέλφους του που δεν εκτιμά και η αναφορά στα «περίεργα κυκλώματα»

Άννα Βίσση: Το «Αλήτισσα Ψυχή» κρύβει μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν

Τρία ζώδια θα αρχίσουν να λένε πιο εύκολα όχι και θα τους κάνει καλό

Βασίλισσα Letizia: Ο Ιρανός πρέσβης αρνήθηκε να της δώσει το χέρι και την άφησε σύξυλη μπροστά στις κάμερες