Μια ημέρα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Λεμεσού (2-0) οι παίκτες της Ξάνθης επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ως βασικοί ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης, με τους υπόλοιπους να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς.

Η επιστροφή στα γήπεδα και τα… βάσανα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο το απόγευμα (19:00), μία μέρα πριν το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Εθνικό (Κυριακή, 18:45), στην Αλεξανδρούπολη.

Να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Τριάδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, θα μεταβεί στη Γερμανία προκειμένου να ελεγχθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»

Δεσύλλας: «Ίσως και σήμερα εξελίξεις με Τσάπρα, πολλές οι πιθανότητες για Καμαρά, τι ισχύει με Παναθηναϊκό - Καλάμπρια»

Τσορμπατζόγλου: «Στο κάδρο ο Πούσιτς αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ»

ΜΜΕ Ισπανίας: «Η ΑΕΚ ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για Ουναΐ»-Κανενα ενδιαφέρον, λέει η ΑΕΚ

«Η Λέστερ απέρριψε πρόταση δανεισμού του Παναθηναϊκού για Κρίστιανσεν»

TAGS: Ξάνθη