Την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα, έστω ως αντίπαλος θα έχει ο Χρήστος Ζαφείρης το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η Σλάβια Πράγας αντιμετωπίζει αύριο (23/1) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

O διεθνής Έλληνας χαφ εκπροσώπησε την ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μίλησε για το πόσα ζήτησαν να μάθουν οι άνθρωποι της Σλάβια για τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ως σημείο αναφοράς τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ τόνισε ότι θέλει να ζήσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πόσες ερωτήσεις δέχθηκε από την ομάδα του για τον ΠΑΟΚ: «Δεν με έχουν ρωτήσει πολλά. Τους έχω εξηγήσει την ατμόσφαιρα, ότι είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα στην Ελλάδα, μας βοήθησαν και οι προπονητές με την ανάλυση τους»

Για το τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ, ποιοι είναι οι παίκτες που πρέπει να προσέξει η Σλάβια: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα στην Ελλάδα. Πέρσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ξέρουμε ότι είναι καλοί και θα μας δυσκολέψουν. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Σίγουρα τους έχω μιλήσει για τον Κωνσταντέλια, που είμαστε μαζί στην Εθνική. Τον γνωρίζω πλέον καλά. Είναι πολύ καλός παίκτης. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να του δυσκολέψουμε την ζωή».

Για το αν υπήρχε κάποια ίωση στην ομάδα, αν είστε έτοιμοι για τον αγώνα: «Υπήρξε μία ίωση στην ομάδα στην προετοιμασία. Εγώ το πέρασα ελαφριά, δύο μέρες. Τώρα είμαστε καλύτερα και νιώθουμε έτοιμοι για τον αγώνα».

Για το ποια είναι η αίσθηση να παίζεις στην χώρα σου: «Φτάσαμε χθες το απόγευμα. Είναι κάτι όμορφο και καινούριο να παίζω εδώ στην χώρα μου και ανυπομονώ. Έχω ακούσει καλά πράγματα για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και ανυπομονώ να την ζήσω».

Για αν έδωσε κάποια συμβουλή στους συμπαίκτες του, κάποιο εξτρά κίνητρο: «Δεν έχω πει πολλά, απλά ότι είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και ένας ματς που θέλω να κερδίσουμε».

Σε ερώτηση μάλιστα για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τόνισε πως: «Υπάρχουν 5 ομάδες, αλλά θα πω τον ΠΑΟΚ γιατί κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λουτσέσκου: «Έδωσαν τα πάντα οι παίκτες, μην είμαστε αρνητικοί»

Τέιλορ: «Τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι, όλοι πάλεψαν σήμερα, είχαμε σκαμπανεβάσματα στα ευρωπαϊκά ματς»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόκριση του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Καμία σχέση με τον κανονικό ΠΑΟΚ αυτός του Βίγκο - Έγιναν στη χειρότερη φάση τα ματς με τη Θέλτα»

Χιράλδες: «Ο ΠΑΟΚ ήταν αξιοπρεπής αντίπαλος και στα δύο παιχνίδια»

Αθανασίου: «Ένα μεγάλο μπράβο στον αήττητο Μπενίτεθ – Στα πέναλτι έχει... άστρο ο Παναθηναϊκός»

Βεσίνο: «Αν δεν σκοράραμε, θα είχαμε πρόβλημα»

Ζαφείρης: «Δείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο»

«Το... Panathinaikos θα ακουστεί ξανά»: Το σχόλιο Δεσύλλα για την τεράστια πρόκριση στους «16» του Europa League

Λουτσέσκου: «Χάσαμε βαθμούς στη League Phase που θα μας έδιναν καλύτερη θέση»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.