Νέο συμβόλαιο με τη Σλάβια Πράγας, μέχρι το καλοκαίρι του 2028, υπέγραψε ο Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα το όνομά του έπαιξε, μεταξύ άλλων παικτών, για τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής μέσος προχώρησε σε δηλώσεις στον επίσημο ιστότοπο της τσεχικής ομάδας, τονίζοντας την απόλυτη αφοσίωσή του στο πλάνο της Σλάβια και την επιθυμία του να συνεχίσει να εξελίσσεται εκεί.

«Είμαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος. Νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου. Ανυπομονώ για το μέλλον και για όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην απόφαση για την ανανέωση, ο Ζαφείρης εξήγησε: «Ήταν εύκολη απόφαση. Εδώ είμαι ευτυχισμένος, μου αρέσει η ομάδα, οι προπονητές, οι φίλαθλοι. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι».



Ο Ζαφείρης μίλησε και για το επερχόμενο καλοκαιρινό προπονητικό camp στην Αυστρία, λέγοντας πως η ομάδα ξεκινά από το μηδέν με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο και να διατηρήσει την αγωνιστική της ένταση και πνευματική ετοιμότητα.

«Η περσινή χρονιά ήταν μαγική. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν μας σταμάτησε κανείς. Και οι πανηγυρισμοί; Τρελοί! Ήταν υπέροχο να γιορτάζω με τον κόσμο και την οικογένειά μου».



Ο Έλληνας μέσος, που μετρά ήδη 100 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα της Σλάβια, μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση για το ταξίδι του μέχρι τώρα: «Η πορεία μου εδώ είχε τα πάνω και τα κάτω της, ειδικά στην αρχή. Όμως τα ξεπέρασα. Νιώθω κομμάτι αυτής της οικογένειας».

Κλείνοντας, έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα στους φιλάθλους: «Σας αγαπώ! Ετοιμαστείτε για όσα έρχονται. Ελπίζω φέτος να ζήσουμε ακόμα καλύτερες στιγμές μαζί!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι Σενεγαλέζοι επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές!

Σαχαμπό για το πρώτο του γκολ με τη Ρουάντα: «Νιώθω ένα μείγμα υπερηφάνειας, τιμής και ευγνωμοσύνης»

Χαμός για μία φανέλα της Αργεντινής από τους παίκτες της Μαυριτανίας, πήρε του Μέσι ο Κοϊτά

FIFA: Στα πρότυπα της ΔΟΕ για τα transgender άτομα στο ποδόσφαιρο γυναικών

Ισόπαλο το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ - Δεν αγωνίστηκε ο Ελ Κααμπί

Ο Σαχαμπό υπέγραψε τη νίκη της Ρουάντα σκοράροντας το παρθενικό τέρμα του με το εθνόσημο!

Βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα με την Ελβετία με φοβερό Βιρτς η Γερμανία - Τούμπαρε τη Νορβηγία η Ολλανδία

Στον πάγκο ο Ελ Κααμπί για το φιλικό του Μαρόκου με το Εκουαδόρ

Στον πάγκο Γιόβιτς και Γκατσίνοβιτς για το φιλικό της Σερβίας με την Ισπανία

Προπονητής Σενεγάλης: «Όλοι γνωρίζουν ότι είμαστε πρωταθλητές Αφρικής, τα τρόπαια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο»