Τραγικό θάνατο βρήκε η 20χρονη αδελφή του γνωστού Βρετανού πυγμάχου Κάλουμ Σίμπσον σε τροχαίο δυστύχημα στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με τη σπαρακτική ανάρτηση του πρωταθλητή στο Instagram, το κορίτσι βρισκόταν στο νησί για διακοπές, όταν στις αρχές του Αυγούστου, τραυματίστηκε στο τροχαίο, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για δέκα μέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χάνοντας δυστυχώς τη «μάχη για τη ζωή».

«Η καρδιά μου είναι απολύτως συντετριμμένη που λέω ότι η όμορφη μικρή μου αδελφή, Λίλι Ρέι, είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Ζάκυνθο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα και πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά πάρα τις βέλτιστες προσπάθειες των ιατρικών ομάδων, η Λίλι κατέληξε», ανέφερε.

«Θα συνεχίσω να την κάνω περήφανη. Πάντα θα σε αγαπώ», έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα σειράς φωτογραφιών με την αδελφή του, που ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδικό επεισόδιο στην Πρέβεζα: Πέντε άτομα αφαίρεσαν μπουφάν και κράνος από νεαρό - Μία σύλληψη

Τροχαίο με εκτροπή ΙΧ στα Εξάρχεια: Έπεσε οριακά σε καφετέρια, ένας τραυματίας

Ο ιδιοκτήτης του «OnlyFans», Λεονίντ Ράντβινσκι, πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 43 ετών

Κολομβία: Συντριβή αεροσκάφους με πάνω από 110 επιβαίνοντες - Δείτε βίντεο

Καλαμαριά: Ταυτοποιήθηκε το δεύτερο πρόσωπο που ήταν παρών στη δολοφονία του 20χρονου

Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος bodybuilder που συνελήφθη για παράνομο εμπόριο αναβολικών στη Θεσσαλονίκη

Ενίσχυση ως €60 μέσω Fuel Pass, επιδότηση 16 λεπτά στο diesel στην αντλία - Δείτε πίνακες

Δολοφονία τραγουδιστή στην Καρδίτσα: Στον εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι - Βρέθηκε μαχαίρι κοντά στο τόπο του εγκλήματος

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για απάτες εκατ. ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ - 22 συλλήψεις, ανάμεσά τους και influencers

Δίκη Τεμπών: Διακόπηκε για 1η Απριλίου η διαδικασία - Διαρκής ένταση μεταξύ έδρας και συνηγόρων