Η Ευρωλίγκα έκανε γνωστούς τους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Ζαλγκίρις, που θα γίνει την Τρίτη (23/12, 20:00) στο Κάουνας.

Το παιχνίδι για την 18η αγωνιστική ορίστηκαν να διευθύνουν οι Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Κρίσταπς Κονσταντίνοφς (Λετονία).

Στο Φενέρμπαχτσε-Μπαρτσελόνα, που θα γίνει επίσης αύριο (19:45), θα είναι ο Γιάννης Φούφης μαζί με τους Κροάτες Τόμισλαβ Χορντόφ και Λούκα Καρντούμ.

Στο Μπάγερν Μονάχου-Χάποελ Τελ Αβίβ (20:30) θα βρίσκεται η Βάσω Τσαρούχα μαζί με τον Σλοβένο Σάσα Πουκλ και τον Γάλλο Ζοσέφ Μπισάνγκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!

Τα σχόλια Ρομπόλη-Κεφαλά για την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Ντόρσεϊ: «Σήμερα παλέψαμε και νικήσαμε»

Μακάμπι από ατσάλι, ξέρανε και τον Ερυθρό Αστέρα μετά την Παρτίζαν

Βεζένκοφ: «Αντιδράσαμε σωστά, οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση - Είναι καλή εμφάνιση και μας προδιαθέτει για το μέλλον»