Έφτασε η μεγάλη ώρα που περίμεναν οι φίλοι της Ζάλγκιρις!

Απόψε το βράδυ, ο Λόνι Γουόκερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο θερμότατο κοινό του λιθουανικού συλλόγου στη «Zalgirio Arena», στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ που αποκτήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες από την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με τη Ζάλγκιρις, όλα εκτός, δύο στην Ευρωλίγκα και ένα στο πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που κατέκλισαν για ακόμα μία φορά το γήπεδο του Κάουνας υποδέχθηκαν με πολύ θερμό τρόπο τον άλλοτε ΝΒΑερ, με μερικούς από αυτούς να φορούν καουμπόικα καπέλα και να κρατούν πλακάτ με το πρόσωπο του εκρηκτικού άσου!








ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»