Πολύ άτυχος στάθηκε ο Καρόλις Λουκοσιούνας στη δεύτερη θητεία του στη Ζαλγκίρις.

Ο 26χρονος φόργουορντ επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες στην ομάδα του Κάουνας, αλλά ένα πρόβλημα στη μέση αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για αρκετό καιρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι η θεραπεία του Λουκοσιούνας είναι πιθανό να χρειαστεί αρκετούς μήνες, οπότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν.

Στην επιστροφή του στη Ζαλγκίρις, ο Λιθουανός πρόλαβε να παίξει σε ένα ματς, αυτός της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου είχε 6 πόντους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!