Πολύ άτυχος στάθηκε ο Καρόλις Λουκοσιούνας στη δεύτερη θητεία του στη Ζαλγκίρις.

Ο 26χρονος φόργουορντ επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες στην ομάδα του Κάουνας, αλλά ένα πρόβλημα στη μέση αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για αρκετό καιρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι η θεραπεία του Λουκοσιούνας είναι πιθανό να χρειαστεί αρκετούς μήνες, οπότε είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν.

Στην επιστροφή του στη Ζαλγκίρις, ο Λιθουανός πρόλαβε να παίξει σε ένα ματς, αυτός της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου είχε 6 πόντους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρογκαβόπουλος: «Βγάλαμε τρομερή ψυχή και για αυτό τα καταφέραμε - Δεν με αγχώνει η κριτική»

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση για τον Ναν στα αποδυτήρια και η ατάκα του Χουάντσο

Τα highlights από την υπερπολύτιμη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Φαρίντ: «Η ομάδα έχει αρκετή πίεση - Οι οπαδοί μας έδωσαν την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμασταν»

«Μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της εξάδας, με ανατροπή που θύμισε Παναθηναϊκό του 2024»: Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη

Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε την υπομονή μας στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και το κάναμε εύκολο στον Παναθηναϊκό»

Η Μακάμπι λύγισε τη Βιλερμπάν

Αταμάν: «Οι παίκτες άξιζαν αυτήν τη νίκη, μπράβο σε όλους - Έκανε τη διαφορά το δίδυμο Χέιζ-Ντέιβις/Χουάντσο»

Ναν: «Αυτός είναι ο ρόλος μου στις κρίσιμες στιγμές, όταν χρειαζόμαστε σκορ θα παίρνω τις αποφάσεις»

Ηγετικός Ναν: Έβαλε 13 από τους 19 πόντους του όταν η μπάλα… έκαιγε στην τέταρτη περίοδο