Την άποψή του για το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα, την ώρα που έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα από την Ιταλία για ενδιαφέρον της Γιουβέντους, κατέθεσε ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα στο «BeIN Sports».

Εκείνο που τόνισε ο δεξιός μπακ της Γουέστ Χαμ και πρώην άσος της Σίτι είναι πως ο Ισπανός προπονητής δεν μένει πάνω από τρία με τέσσερα χρόνια στον ίδιο σύλλογο.

«Δεν είναι ο προπονητής που του αρέσει να μένει πάνω από τρία – τέσσερα χρόνια στην ίδια ομάδα, παθιάζεται σαν άνθρωπος και χρειάζεται νέες προκλήσεις. Δεν ξέρω αν θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι για πολλά χρόνια ακόμη, σίγουρα θα είναι δύσκολο να αντικατασταθεί ένας τεχνικός σαν και αυτόν. Η ομάδα παίζει πολύ καλά. Ελπίζω πως μπορεί αν μείνει στο σύλλογο, αλλά αυτός θα αποφασίσει», κατέληξε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται πως ο Ζαμπαλέτα και ο Γκουαρντιόλα είχαν συνεργαστεί στη Μάντσεστερ Σίτι τη σεζόν 2016/17, η οποία ήταν η τελευταία του Αργεντινού αμυντικού στο σύλλογο και η πρώτη για τον Καταλανό κόουτς.

Επιμέλεια: Ταξιάρχης Ντότσικας

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Σούπερ απόδοση* στον Λιονέλ Μέσι για πρώτο σκόρερ από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube