Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τις νίκες που χρειάζεται και να εξασφαλίσει τελικά μία θέση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, εμφανίστηκε κατά την αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη ο Λιβιό Ζαν Σαρλ.

Αρχικά, ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ, μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι με την Εφές, επεσήμανε: «Νιώθω πως φέτος κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ταλέντο, ειδικά στην επίθεση με τον Λάρκιν και τον Μπομπουά. Θεωρώ πως θα είναι ένα καλό match up».

Για το αν πιστεύει πως ο Ολυμπιακός μπορεί τελικά να εξασφαλίσει μια θέση στην οκτάδα, είπε: «Σίγουρα, όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι μας πιστεύουμε πως έχουμε πιθανότητα να προκριθούμε στα πλέι οφ. Θα ξεκινήσουμε από την αυριανή αναμέτρηση με στόχο το σερί για να τα καταφέρουμε».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο ΜακΙντάιρ: Η στατιστική του απέναντι στην Αρμάνι

Μπαρτζώκας: «Τα νέα για τον Μοντέρο είναι τραγικά για εμάς, το μάθαμε μία ώρα πριν από το ματς»!

Λακωνικός ο Ποέτα: «Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί...»

Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Σε αυτή την ομάδα ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα έχει καλή βραδιά, τα εύσημα στον Μπαρτζώκα»

Ο ΜακΙντάιρ το πήρε πάνω του και ο Ολυμπιακός χαμογέλασε μέσα στη σκιά του Μοντέρο!

Euroleague: Ισόβαθμοι στην κορυφή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

Με πρωταγωνιστές Ουάσινγκτον και Μιλς η Βιλερμπάν, βύθισε και άλλο την Μπασκόνια

Ομπράντοβιτς: «Θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν δεν παίξουμε άμυνα, όλα ξεκινούν από εκεί»

Μπάντιο: «Σκληρή ήττα, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα»

«Γερή σφαλιάρα για Παναθηναϊκό - Δεν λειτουργεί καλά το τελευταίο διάστημα σε άμυνα και επίθεση»: Το σχόλιο Πετρίδη