Ο Σάσα Ζντιέλαρ σταδιακά καθιερώνεται από τον Μάρκο Σίλβα και τον δικαιώνει για την επιλογή του.

«Ο προπονητής μού δείχνει εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να αγωνίζομαι. Αυτό είναι αρκετό για μένα», δήλωσε στην κάμερα της Nova.

Μιλώντας για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο, είπε: «Θεωρώ πως παίξαμε πολύ καλά. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας αυτή τη σεζόν», ενώ για τη συνεργασία του με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς ανέφερε: «Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζω δίπλα στον Λούκα, που είναι καλός μου φίλος. Πιστεύω πως τα πήγαμε πολύ καλά μαζί».

Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε κερδίσει εκεί τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το κάνουμε».

Τέλος, ερωτηθείς για τα ποδοσφαιρικά του πρότυπα απάντησε: «Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Ντε Ρόσι, αλλά ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Στίβεν Τζέραρντ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προ των πυλών του Άρη ο Γρηγορίου!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»