Την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά και για τις λάθος επιλογές του στην τελευταία άμυνα, ανέλαβε ο Γιούρι Ζντοβτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Στο τέλος, ο Σλοβένος προπονητής εξέφρασε και την ανησυχία του για τους τραυματισμούς των Σάκοτα, Βασιλειάδη και Μαυροειδή.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας, τον προπονητή και τους παίκτες του. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Στο τέλος ήταν πιο τυχεροί και εμείς δεν κάναμε τη δουλειά μας αμυντικά. Δεχθήκαμε τρίποντα πριν από το τελευταίο σουτ. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί σε αυτές τις άμυνες. Το ματς τελείωσε, ο Άρης συνεχίζει, τους εύχομαι τα καλύτερα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε», δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος στη συνέντευξη Τύπου.

Για το καλάθι του Κάμινγκς και τους τραυματισμούς: «Είχαμε προετοιμαστεί για τις αλλαγές και μια φάση ένας με έναν. Μας νίκησε πολύ εύκολα. Δεν αντιδράσαμε σωστά αμυντικά σε μια φάση ένας με έναν. Στο τέλος, είναι μια φάση ένας με πέντε. Δεν είχα δει το deny, τώρα τελείωσε. Είχαμε προετοιμάσει αλλαγές. Δεν έχω να πω κάτι για την ομάδα μου, είμαι ικανοποιημένος. Ίσως έπρεπε να βάλω τον Ελονού στο τέλος, για να προσπαθήσει να κόψει την μπάλα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Είμαι ανήσυχος με τους τραυματισμούς μας. Ο τραυματισμός του Σάκοτα έδειξε άσχημος, ο Βασιλειάδης είχε τράβηγμα, ο Μαυροειδής παίζει με... ένα πόδι εδώ και ένα μήνα. Το καλό είναι ότι ο νέος παίκτης θα μας βοηθήσει πολύ. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας, είμαι ο προπονητής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Ματς-σταθμός για την παραμονή στο Μαρούσι και κόντρα της Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

TAGS: A.E.K.