Έξαλλος με τους παίκτες και την τραγική –όπως είπε- εικόνα που είχαν στο Βενετόκλειο, ήταν ο Γιούρι Ζντοβτς μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Κολοσσό Ρόδου.
«Τι να πούμε εμείς; Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, αλλά δεν περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σήμερα πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε τόσο άσχημα σε όλες τις παραμέτρους. Ήμασταν εγωιστές παντού, σε κάθε άμυνα και επίθεση και ήταν μία κακοποίηση του μπάσκετ αυτό που κάναμε σήμερα. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε μία πεντάδα που θα ήταν στο ίδιο ανταγωνιστικό επίπεδο και θα μπορούσε να δείξει ποιότητα. Ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος παντού. Εμείς ήμασταν αργοί, εγωιστές και χωρίς άμυνα», δήλωσε ο Γιούρι Ζντοβτς.
Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Σάκοτα είπε: «Δεν έχω να πω πολλά λόγια για το ματς. Νομίζω ότι δεν χωρούν λόγια για εμάς. Η ήττα μιλάει από μόνη της. Η εμφάνισή μας το ίδιο. Να στρωθούμε στη δουλειά, να δούμε τα πολλά λάθη που κάναμε και για να γυρίσουμε πιο δυνατοί».