Φανερά καταβεβλημένος, κυρίως ψυχολογικά, ο Κάρλος Ζέκα, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι, σχολίασε τη συντριβή του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, δίχως να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Σήμερα ήταν πολύ κακό αυτό που συνέβη. Δεν είναι αρκετό να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε ως το τέλος, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Δεν είναι αρκετή η συγγνώμη για τους οπαδούς μου. Το ξέρω, το καταλαβαίνω, αλλά είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε τώρα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Στη συνέχεια, είπε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο από εδώ και πέρα. Αλλά έχουν παιχτεί 8 παιχνίδια και όσο είναι ανοιχτό μαθηματικά το πρωτάθλημα, οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ματς σαν να μπορούμε να το γυρίσουμε! Και αυτό δεν το λέω σαν αρχηγός, το λέω εκπροσωπώντας όλη την ομάδα. Θα παλέψουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»