Η νίκη είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Εστορίλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League, όπως τόνισε ο Κάρλος Ζέκα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός των «πράσινων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως είναι χαρούμενος που γυρνάει στην πατρίδα του, ενώ στάθηκε και στις δυσκολίες που περιμένουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του στο ματς της Πέμπτης.

Τέλος, δήλωσε περήφανος που φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας.

Αναλυτικά:

Πως αισθάνεσαι που παίζεις στην πατρίδα σου; Έχεις πει όλα τα μυστικά της Εστορίλ στον προπονητή του Παναθηναϊκού;

«Είναι πολύ ωραία που γυρνάω σπίτι. Το σημαντικό είναι να γυρίσω χαρούμενος. Είναι καλή ομάδα η Εστορίλ Αυτός, πάντως, που ξέρει πιο καλά την ομάδα είναι ο προπονητής και κανένας άλλος».

Η Εστορίλ είναι πιο αδύναμη από πέρυσι;

«Δεν νομίζω πως σε σχέση με πέρυσι είναι πιο αδύναμη. Έχουν δουλέψει καλά, έχασαν κάποιους παίκτες αλλά δεν πιστεύω πως είναι αδύναμη η ομάδα».

Ξέρεις λίγο την πορεία στους ομίλους του Europa League. Πιστεύεις πως για να έχετε ελπίδες πρέπει πάση θυσία να κερδίσει αύριο;

«Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Αύριο είναι διαφορετικά, άλλες οι ομάδες, ήρθε για τους τρείς πόντους. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και πάντα η πρόκριση εξαρτάται και από τα άλλα αποτελέσματα».

Πως νιώθεις ως αρχηγός σε μία τόσο μεγάλη ομάδα;

«Είμαι υπερήφανος και το βασικό είναι πως μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκτός έδρας πεντάρα για τη Γιαγκελόνια, αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Europa League

Europa League: Οι χώρες με τις περισσότερες κατακτήσεις στον 21ο αιώνα

Σέντρα και φινάλε στο Παγκρήτιο: Το αναλυτικό πρόγραμμα του ΟΦΗ στο Εuropa League

Ξεκίνημα με Γιαγκελόνια, φινάλε στην Πορτογαλία: Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Εuropa League

Φαβορί για την 24άδα του Europa League ο Ολυμπιακός - Οι πιθανότητες που έχει για την πρώτη οκτάδα

«Πιστέψτε το, ονειρευτείτε, νικήστε τους»: Η ομιλία του Μπούση πριν την πρόκριση του ΟΦΗ

Οι ροσονέρι, οι Μασσαλοί και η ομάδα β' κατηγορίας: Τo προφίλ των αντιπάλων του Ολυμπιακού

Mεντιλίμπαρ: «Για να δούμε αν μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε άλλο ένα ευρωπαϊκό»

Kόντης: «Δεν υπάρχει διοργάνωση που θέλουμε να είμαστε απλά εκεί - Θα χαρούμε και θα παλέψουμε όλα τα ματς»

Μπούσης: «Απίστευτη στιγμή για όλο το νησί, να κάνουμε υπερήφανη όλη την Κρήτη»