Χαρούμενος για την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού, αλλά και για το γεγονός ότι πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής, εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα.

«Κάναμε το παιχνίδι εύκολο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, είχαν κατοχή και έκαναν ευκαιρίες. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως έχει πολλές επιλογές ο προπονητής, η ομάδα θέλει να κερδίζει και το δείχνει. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίζουμε αυτά τα ματς», δήλωσε αρχικά στην Cosmote TV. Και συνέχισε:

«Εγώ είμαι εδώ να βοηθήσω, δεν με πειράζει πού θα παίξω. Θέλω να έχω παραπάνω χρόνο, δουλεύω κάθε μέρα, δε με νοιάζει πού θα παίζω. Γύρισα να βοηθάω την ομάδα και τίποτε άλλο».

Αναφερόμενος, δε, στο γεγονός ότι κατά την είσοδό του ως αλλαγή αρνήθηκε αρχικά να χριστεί αρχηγός, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που μου έδωσαν το περιβραχιόνιο. Ξέρουν τα παιδιά τι άνθρωπος είμαι και πόσο δουλεύω. Εγώ ήθελα να το πάρει ο Ρούμπεν γιατί αυτό είναι το σωστό και πρέπει να σταματήσουν να μου το δίνουν»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»