Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και πρέσβης του συλλόγου, Τάκης Φύσσας, βράβευσε τον Κάρλος Ζέκα, που δέθηκε με το «τριφύλλι», έγινε αρχηγός της ομάδας, έφτασε να φορά και να τιμά την πράσινη φανέλα και αποσύρεται από την ενεργό δράση με τον τρόπο που το ήθελε. Ως μέλος του Παναθηναϊκού.

Παρέλαβε την τιμητική του διάκριση από την ΠΑΕ πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, βραβεύτηκε και από τους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου, δάκρυσε για τις στιγμές που βίωνε και λίγο αργότερα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Τα 18 χρόνια καριέρας πέρασαν τέλεια, όπως το ήθελα. Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποσύρομαι και το είχα πει πολλές φορές ότι αυτό ήθελα να γίνει. Είμαι ευχαριστημένος, έζησα το όνειρό μου. Ευχαριστώ όλους. Και την ομάδα και τον κ. Γιάννη που με έφερε πίσω. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα άλλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα γκολ από Πιρόλα-Γιαζίτσι και οι υπόλοιπες φάσεις από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό η πρωτιά θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα χέρια της ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Οι ιδιαιτερότητες του ματς με τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό - Ερωτηματικό στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Με σοβαρότητα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet - Δεν ανταποκρίθηκε κανένα χαφ στο ''10''»

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο: «Ο τίτλος είναι πράσινος»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»