Τη χαρά του για την ανατροπή που πέτυχε η Εθνική στη Ζένιτσα και για το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εξέφρασε ο Κάρλος Ζέκα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, o πολυτιμότερος παίκτης στο παιχνίδι με τη Βοσνία δήλωσε διατεθειμένος να παίξει όπου τον χρειάζεται η ομάδα.

Παραδέχθηκε εξάλλου ότι είναι ευτυχισμένος που αποτελεί μέλος της και ότι χαίρεται πολύ κάθε φορά που έρχεται να την ενισχύσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ακόμα και δεξί μπακ: «Εγώ παίζω όπου θέλει ο προπονητής. Θέλω να βοηθάω την ομάδα, αυτό με ενδιαφέρει».

Για το αν πίστευε η ομάδα στην ανατροπή: «Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά μετά την κόκκινη το πιστέψαμε παραπάνω. Είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Πάμε σιγά-σιγά. Θέλουμε να πάμε στο Euro, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τη δική του παρουσία στην Εθνική: «Από τη στιγμή που ήρθα στην Εθνική το κλίμα είναι καταπληκτικό και είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι για να παίξω σε αυτή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube