Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Open

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Έχουμε άλλο παιχνίδι μπροστά μας, πολύ δρόμο.

Ήρθαμε να παίξουμε για την νίκη, ξέραμε πως είναι πολύ δύσκολο αλλά μέσα μας το πιστεύαμε. Αλλά μέσα στο γήπεδο μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα, με την κατοχή που είχαν. Κι εκεί σκεφτήκαμε πως το 0-0 θα ήταν καλό αποτέλεσμα, μετά το 1-0 μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και είπαμε να το κρατήσουμε, όλοι έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουμε τον βαθμό».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια είπε: «Λέγαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες πως θέλαμε να έρθουμε για να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό και βγήκε μετά το… βάρος από την προσπάθεια. Εγώ μόνο φώναξα και ήμαστε περήφανοι για την ομάδα. Είμαστε μία οικογένεια και πρέπει να παραμείνουμε έτσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έντονη ανησυχία για το Μουντιάλ στο Μεξικό, μετά την έκρηξη βίας που έφερε ο θάνατος του «El Mencho»

Ενισχυμένη με… ρομπότ σκύλους η Αστυνομία της Γουαδελούπε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!

«Τρελά» πριμ σε Τούχελ και παίκτες της Αγγλίας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Μουντιάλ 2030: Η Ισπανία θα φιλοξενήσει τον τελικό

Σφαγεία, δηλητηριάσεις και πυροβολισμοί: Σοκαριστικές καταγγελίες για τα αδέσποτα στο Μαρόκο ενόψει Μουντιάλ 2030!

Απίστευτοι οι Σκωτσέζοι: Σχεδόν χίλιοι έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια για τον τελικό του Μουντιάλ

Νέα εποχή στο οφσάιντ: Η FIFA φέρνει 3D avatars όλων των παικτών στο Μουντιάλ με τεχνητή νοημοσύνη!

Στους υποψήφιους διαιτητές για το Μουντιάλ ο Ευαγγέλου

Οργή κατά FIFA: Απαγορευτικές τιμές στα εισιτήρια για άτομα με αναπηρία στο Μουντιάλ!

Στην Ισπανία και στην έδρα της Λεβάντε οι κρίσιμες αναμετρήσεις της Ουκρανίας για τα playoffs του Μουντιάλ