Στον Παναθηναϊκό θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κάρλος Ζέκα και το υπενθύμισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε δηλώσεις που έκανε στους Βασίλη Βέργη, Βάιο Τσούτσικα και Σωτήρη Ταμπάκο, μέσω των οποίων αναφέρθηκε κατά βάση στην Εθνική που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Nations League, μίλησε και για το «πράσινο» παρελθόν του.

Σε ερώτηση που έγινε στον μέσο της Κοπεγχάγης (με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια) για το αν υπάρχει στην άκρη του μυαλού του να επιστρέψει στο «τριφύλλι», επεσήμανε: «Έχω πει πολλές φορές ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου. Έχω μάθει να αγαπάω τον Παναθηναϊκό και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα και θα δούμε πως θα πάει».

Παράλληλα, ο 32χρονος άσος συμπλήρωσε με αφορμή το γεγονός ότι ήταν αρχηγός στον Παναθηναϊκό και πως είναι και στην Κοπεγχάγη: «Έχουμε τον Κουρμπέλη και είμαστε πολύ καλά. Μακάρι, αν επιστρέψω κάποια μέρα, να είναι κι αυτός εδώ. Διότι είναι πολύ μεγάλος παίκτης και ο αρχηγός μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας