Ένα παιδί έχασε τη ζωή του από αφυδάτωση εν μέσω έλλειψης νερού στη Μαριούπολη, κατήγγειλε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Οι ρωσικές δυνάμεις πολιορκούν εδώ και ημέρες το λιμάνι της Μαριούπολης που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Ουκρανία και πλέον υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις σε νερό και φαγητό ενώ υπάρχει επίσης πρόβλημα ηλεκτροδότησης.

Οι ελλείψεις αυτές είναι που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του παιδιού από αφυδάτωση, σύμφωνα με τον Ζελένσκι.

Νωρίτερα το Sky News μετέδωσε ότι υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις αντιβιοτικών και παυσίπονων στα νοσοκομεία της Μαριούπολης και οι γιατροί αναγκάζονται να διενεργούν χειρουργικές πράξεις χωρίς τα σημαντικά αυτά φάρμακα.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν ρίξει όλες τους τις δυνάμεις στη Μαριούπολη, καθώς εάν την καταλάβουν θα δημιουργήσουν ένα χερσαίο διάδρομο μεταξύ της προσαρτημένης Κριμαίας και των περιοχών που ελέγχονται από τους φιλορώσους αυτονομιστές στις περιοχές του Ντονμπάς.
 
Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφές εισφορών από 1η Ιουλίου

Μυτιλήνη: Νεκρός στη θάλασσα βρέθηκε ο παπα-Στρατής που ανέδειξε το προσκύνημα του Μανταμάδου

Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες μετά από συμπλοκή στη Νικόπολη

Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Προφυλακίστηκαν ο δράστης και άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Πιθανό νέο πολιτικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ: Επένδυση Τραμπ στην Axon λίγο πριν το συμβόλαιο-μαμούθ για Taser της ICE

Ελληνική επιστημονική αποστολή στη Βενεζουέλα για την υποστήριξη των σεισμόπληκτων περιοχών

«Παγώνουν» οι αυξήσεις το καλοκαίρι, στόχος μειώσεις τιμών από Σεπτέμβριο - Τι αποφασίστηκε για την ακρίβεια

Πυροβολισμοί στη Γερμανία: 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους - 2 συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Νέο τρομακτικό βίντεο από τον σεισμό στη Βενεζουέλα

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον θάνατο του 3χρονου Άγγελου: Προτείνει την ενοχή των δύο κατηγορουμένων