Ο Βασίλιε Μίσιτς είναι στα υπόψη του Ολυμπιακού, αλλά η υπόθεση δεν είναι όσο προχωρημένη λέγεται, όπως ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το όνομα του Μίσιτς είχε ακουστεί από την περίοδο του Final 4, όπου υπήρχε και μια επαφή. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάτι παραπάνω από αυτή την πρώτη διερευνητική κρούση. Ο Μίσιτς ακόμη δεν έχει μείνει ελεύθερος από το ΝΒΑ, αλλά λογικά αυτό θα γίνει στο τέλος του μήνα. Εννοείται πως ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός, αλλά με τα λεφτά που ζητάει είναι δύσκολο. Πάντως τα χρήματα που ψάχνει ακόμη δεν τα έχει βρει. Η πιο καλή πρόταση που έχει στα χέρια του είναι της Φενέρ. Αν ο ίδιος ρίξει τις απαιτήσεις του, δεν το αποκλείουμε», τόνισε.

«Αν ο Μάικ Τζέιμς μείνει ελεύθερος από τη Μονακό, δεν θα αφήσει ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό, γιατί τον είχε απασχολήσει τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια και ειδικά το 2023 ήταν πολύ κοντά να αποκτηθεί», πρόσθεσε.

Όσο για τις υπόλοιπες κινήσεις, τόνισε: «Με την παραμονή του Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρώτη του αποστολή και τώρα ψάχνει έναν ακόμη ψηλό, ενώ για την τρίτη θέση είναι ο Καραγιαννίδης του Προμηθέα. Ο Γουάιλερ-Μπαμπ, που απασχολούσε τον Ολυμπιακό, οδεύει προς την Εφές. Ο Γουόρντ έχει ήδη συμφωνήσει και αν δεν προκύψει κάτι από το ΝΒΑ, θα επισημοποιηθεί το συμβόλαιο».

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»

Βόβορας: «Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αποκτήσουμε χαρακτήρα»

Ομπράντοβιτς: «Η άμυνα ήταν στο επίπεδο που πρέπει, η επίθεση όχι»

«Πράσινο» πάρτι στην Πάτρα: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα