Το ρεπορτάζ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με την Αναντολού Εφές μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού επεσήμανε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για τη σημερινή αναμέτρηση και την παρουσία των οπαδών της ομάδας στη Sunnel Arena υποστήριξε ότι η Εφές είναι σοκαρισμένη με τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς και δεν είναι γνωστό το πώς θα επηρεαστεί ή αντιδράσει μετά από αυτό στο παιχνίδι της.

«Δεδομένα χρειάζεται καλύτερη άμυνα. Είναι λογικό να πάει σε περισσότερες κατοχές. Τώρα σε αυτή την περίοδο της σεζόν ίσως να μην κοστίσει στον Ολυμπιακό αλλά στο τέλος είναι κάτι που θα πρέπει να έχει βελτιώσει η ομάδα και να έχει ισορροπήσει», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Μπασκετικό bullying και στη Φενέρ ο Παναθηναϊκός - Οι παίκτες γουστάρουν να παίζουν για τον Ζοτς»

Ολυμπιακός-Εφές: Πρεμιέρα στη SUNEL Arena με απαιτητική δοκιμασία για τους «ερυθρόλευκους»

Euroleague: Μεγάλο ματς στην Καταλονία και ενδιαφέρουσα μονομαχία στη Χώρα των Βάσκων

Γιαννακόπουλος: «Ο Ομπράντοβιτς διδάσκει πως θα παίζεται το μπάσκετ για τα επόμενα 10 χρόνια-Κάτι υπέροχο χτίζεται»

Μιλάει με Ερυθρό για την επιστροφή του ο Πετρούσεφ!

Ξανά με Ομπράντοβιτς, σχεδόν 20 χρόνια πριν: Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4Χ4 τη Εuroleague

Αρμάνι: Σύννεφα πάνω από τον Ποέτα, στο κάδρο ο Σφαιρόπουλος

Μήτογλου: «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε, ανεβήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Πασκουάλ για το DNP του Πετρούσεφ: «Δεν έχω τίποτα να πω, είναι δική μου απόφαση»

Φρανσίσκο: «Ο Ναν δεν θα επιστρέψει για περίπου 2 εβδομάδες - Πρέπει να είμαι πιο έξυπνος»