Καθησυχαστικοί εμφανίζονται στον Ολυμπιακό μετά την καταγγελία που έγινε στην Ευρωλίγκα από παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα, όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αφορά οφειλές παικτών παλαιότερων ετών. Δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι παίκτες είναι, θέλησαν και οι ίδιοι να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Το θέμα έχει παραπεμφθεί στην επιτροπή οικονομικού ελέγχου της Ευρωλίγκας και θα πρέπει ο Ολυμπιακός είτε να πληρώσει τα χρέη του, είτε να συμφωνήσει μαζί τους σε έναν διακανονισμό. Αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις αυτές, μπορεί να τιμωρηθεί με απαγόρευση διεθνών μεταγραφών. Από τον Ολυμπιακό λένε πως δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας και έχω την αίσθηση πως το θέμα θα λυθεί αμέσως, γιατί δεν είναι κάποια υπέρογκα ποσά. Το θέμα της ρευστότητας στην ΚΑΕ λύνεται και χθες οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δικαιώθηκαν σε μια δίκη με τον πατέρα τους», ανέφερε.

Όσον αφορά στην απόρριψη της πρώτης προσφυγής από το ΑΣΕΑΔ είπε: «Ο Ολυμπιακός περιμένει το σκεπτικό για να σχολιάσει κάτι. Δε νομίζω πως θα προσφύγει στο CAS, αλλά θα συνεχίσει να κυνηγά δικαστικά τις αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ, ανεξάρτητα από το αν θα παίξει στην Α1 ή όχι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι