Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας 87-58 της Παρτιζάν το βράδυ της Πέμπτης για την 7η αγωνιστική.

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν τους Πειραιώτες στον στόχο του.

Αρχικά, δεν παρέλειψε να αναφέρει το γεγονός ότι οι Σέρβοι παρουσιάστηκαν με… 6,5 παίκτες, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. «Δίνει τη σπίθα. Εξαιρετικός και ο Σλούκας, είναι από την αρχή της σεζόν. Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο και ο Λούντζης», επεσήμανε.

«Αυτό που κρατάει ο Ολυμπιακός είναι η άμυνα. Κερδίζει ηρεμία με το αποτέλεσμα και έχει στην άκρη του μυαλού του τι έκανε με τη Βαλένθια, καθώς θα είχε ένα εξαιρετικό 6-1 τώρα», τόνισε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Ο Λεσόρ έδειξε πόσο πολύ έλειψε στον Παναθηναϊκό»

Αταμάν στα αποδυτήρια: «Αφιερωμένο στον Λεσόρ αυτό το ματς»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την κατάσταση της Μονακό»

H αποθέωση Χουάντσο στον Λεσόρ: «Ξέρω πόσο σκληρά δούλεψε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν»!

Euroleague: Κλείνει με ματσάρες σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη η 31η αγωνιστική

Ξέσπασμα χαράς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: Λεσόρ και Όσμαν αποθεώθηκαν από την ομάδα

«Ο Λεσόρ θύμισε τον παίκτη που είχε συνηθίσει να βλέπει ο κόσμος»: Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη νίκη επί της Ζάλγκιρις

Η επιστροφή Λεσόρ και οι καυτοί Οσμάν-Ναν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζάλγκιρις

Αταμάν: «Δεν με νοιάζει αν κάποιοι λένε να φύγω - Τις γροθιές μου θα τις δείτε ξανά όταν κερδίσουμε τον τίτλο»!

Όσμαν: «Ο τρόπος που παίξαμε σήμερα με κάνει πολύ περήφανο - Ο Λεσόρ είναι η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας»