Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας για την χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού στην Τουρκία.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι η χθεσινή νίκη παρά τις απουσίες ήρθε κυρίως για δύο λόγους.

Ο πρώτος διότι οι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι και αγωνίστηκαν έπαιξαν βάσει του πλάνου που υπήρχε και ακολούθησαν αυτό που είχε σχεδιάσει ο κόουτς της ομάδας.

Επίσης, διότι οι ΜακΙντάιρ και Γουόρντ ήταν εξαιρετικοί στον τομέα της δημιουργίας κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια με την αναμέτρηση που έχει ο Ολυμπιακός μπροστά του την Παρασκευή με την Αρμάνι Μιλάνο ανέφερε ότι ο Φουρνιέ δεν υπολογίζεται, ενώ περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους Μοντέρο και Μιλουτίνοφ.

Τέλος υποστήριξε ότι είναι πιθανό να δούμε τον Κόντσαρ να μπαίνει στην αποστολή και στα ματς της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube